The Horizon

A seamless central living zone which opens fully in two directions separates the principal and secondary sleeping areas. The external covered porch provides protected access to future garaging and the entry foyer. The transparent living space has full height sliding glass walls which recess fully into pocket walls allowing the entire room to flow onto extensive partly covered decking.

The sumptuous master suite boasts an entire wall length of full height wardobes which leads to a generous en-suite with double shower and vanity basins. The two double bedrooms are each discretely accessed off individual foyers for optimum privacy from the living zone. The practical bathroom and laundry layout is interconnecting and provides a sensible audio separation between the living and sleeping zones.

The warmth and texture of rich stained timber on the floors, decks and exterior walls exude a sense of timeless quality. The material choices along with the high technological performance of all building components reflect a sensitive attitude towards cost effective operating and maintenance costs to achieve ultimate sustainability.